Voordelen en beloftes

Natuurlijk zijn er andere manieren dan Postal Gold om uw goud te verkopen – bijvoorbeeld bij juweliers of een pandhuis.
Echter, Postal Gold biedt u een aantal unieke voordelen.

 

Postal Gold is eenvoudig en gemakkelijk.

Om uw goud te verkopen aan Postal Gold hoeft u alleen maar uw gratis retourenvelop te bestellen en uw goud naar ons op te sturen - verzekerd tot €500. Dit betekent dat u niet naar een juwelier of een pandhuis hoeft te gaan. Dit bespaart u tijd en geld.

 

Postal Gold is gratis voor u.

De verkoop van goud aan Postal Gold is gratis voor u. We betalen voor de levering, verzekering, klantenservice, analyse en opslag. Zelfs als u niet tevreden bent met uw betaling, ontvangt u uw goud gratis terug.

 

Postal Gold koopt allerlei gouden voorwerpen - of het nu oud, gekrast of gebroken is.

In tegenstelling tot bij de verkoop op eBay of op de rommelmarkt kunt u er zeker van zijn dat met Postal Gold wij uw gouden items kopen en daarmee uw goud om zetten in contant geld. Als u niet zeker weet of uw item goud is kunt u deze alsnog naar ons sturen en zullen onze experts het goudgehalte voor elke stuk controleren.

 

Postal Gold is snel

Binnen 24 uur na de analyse van uw gouden items sturen wij uw betaling op.

Postal Gold is veilig

Postal Gold verzekerd de levering van uw goud tot €500 en zodra het goud ons heeft bereikt, wordt het geanalyseerd en opgeslagen in een sterk en beveiligde omgeving. Uw betaling wordt veilig en rechtstreeks verzonden via een cheque pf naar uw bankrekening. Bij de verkoop van goud aan Postal Gold, voorkomt u het risico van het meenemen van uw gouden items naar een juwelier of een pandhuis en het risico van het verlaten van de winkel met contant geld.

Bestel uw gratis de retourenvelop - zonder kosten of verplichtingen!

 

Postal Gold eist geen inzet van u en geeft u voldoende tijd om te kiezen.     

Bij het bestellen van een retour envelop bent u niet verplicht om het terug te sturen naar Postal Gold. Na ontvangst van de retour envelop heeft u alle tijd die u nodig heeft om te beslissen of u uw goud wilt verkopen aan Postal Gold of niet. Ook nadat u uw goud naar ons heeft opgestuurd en wij u hebben betaald kunt u afstand doen van het contract en uw goud terug vragen. Wanneer u uw goud aan een juwelier verkoopt heeft u vaak geen mogelijkheid tot bedenking en kunt u uw goud ook vaak niet terug krijgen.

Klik hier voor meer informatie over onze 100% tevredenheids of Gold-Terug-Garantie.

 

 

Postal Gold is anoniem

Veel van onze klanten waarderen het feit dat ze hun oude gouden sieraden kunnen verkopen aan Postal Gold zonder familie, vrienden, buren of de lokale juwelier het weten.

 

Wij beloven een nauwkeurige taxatie.

Bij de beoordeling van uw goud maken onze experts gebruik van de nieuwste technologieën en procedures, zoals de XRF-analyse en de elektronische hoge precisie weegschalen.

 

Wij beloven huidige prijzen

De betaling die u ontvangt van Postal Gold is gebaseerd op de huidige marktprijs. Omdat de marktprijs van goud voortdurende schommelingen ondergaat wordt ons systeem meerdere malen per dag bijgewerkt.

 

Wij beloven een uitstekende klantenservice

Onze gratis hotline voor klanten is voor u beschikbaar voor al uw vragen. U kunt ons gratis bereiken op 0800 0232891 op de volgende tijden: Maandag - Vrijdag, 09:00 - 18:00. Als alternatief kunt u ons bereiken via e-mail naar klantenservice@postalgold.nl.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat u zeer tevreden zal zijn met uw betaling.

Echter, als u vindt dat onze prijs niet eerlijk was of u uw goud terug wilt krijgen om een of andere reden, kunt u gewoon gebruik maken van onze 100% tevredenheids of Gold-terug-garantie.

Klik hier voor meer informatie over onze 100% tevredenheids of Gold-Terug-Garantie

 

klantenservice@postalgold.com

Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in