Verkoop gouden munten snel en veilig

Verkopen van gouden munten kan met hulp van PostalGold op een snelle en makkelijke manier. Vraag een verzekerd retour-pakket aan en stuur u oude sieraden aan ons. Gaat u niet akkoord met het bedrag die PostalGold betaalt zorgt de 100% tevredenheidsgarantie ervoor dat u geen enkel risico draagt. De spullen worden dan gewoon aan u terug gestuurd. Voor de volledige informatie verwijzen wij u door naar algemene voorwaarden

Beroemde gouden munten

Er zijn veel verschillende beroemde types van edelmetaal munten zoals de Britse gouden pond, De Zuid-Afrikaanse Krugerrand en de Amerikaanse Gouden Arend munt. De oudste van deze munten is de Britse Gouden Pond, en deze werd voor het eerst uitgebracht in 1489 onder de macht van Koning Henry VIII en is vandaag nog wel een actuele valuta. Nieuwe gouden ponden bevatten 22-karaat. De grootste gouden munt was geslagen in de Koninklijke Canadese Smederij met een gewicht van 100kg en met een waarde van 1 miljoen dollar. Nog indrukwekkender, is de in 1933 geslagen Amerikaanse Dubbele Arend munt verkocht voor meer dan 7,5 miljoen dollar bij Sotheby's in 2002, en is duurste munt ooit verkocht. Gouden munten hebben een enorme waarde en leveren een aantrekkelijke winst op als men deze aan PostalGold stuurt, PostalGold is een ervaren goud opkoper met interesse aan een tevreden klant.
 

Waardebepaling van gouden munten

De waarde die een spul van goud bij verkoop oplevert is afhankelijk van een aantal dingen. Voor het eerst wordt de zuiverheid van de munt geëvalueerd. Cruciaal zijn hierbij nog de beschadigingen en de datum waarop de munt is geslagen. Verder is de locatie van productie en het design waardebepalend. PostaGold is een goud inkoper die edelmetaal munten inkoopt en de verkoper een aantrekkelijke bedrag betaald.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in