Waarom zou ik mijn goud verkopen?

Veel mensen vragen "Waarom zou ik mijn goud verkopen?", het antwoord is simpel. Als u oude of gebroken gouden sieraden heeft die u niet langer gebruikt, waarom zou u dat niet omzetten in geld? Denk aan alle dingen die u met dat extra geld kunt doen, als u uw oude munten, gouden ringen of zelfs gouden kettingen verkoopt. U kunt altijd wat extra geld gebruiken om uw rekeningen te betalen, te sparen voor een vakantie of uzelf gewoon iets moois gunnen. Beter dan dat u uw oude gouden sieraden stof laat vangen in een la, verkoopt u uw goud en verandert u het in geld.

Waarom zou ik mijn goud verkopen?

Al jaren een aantal sieraden in de kast met welke men niet weet wat te doen. PostalGold bied hier een optimale oplossing. Stuur dan de spullen aan ons. De sieraden worden geëvalueerd en het goud ingewisseld in geld. Het bedrag wordt binnen 24uur aan uw overgemaakt en als men niet tevreden is, kan men binnen 10 dagen de transactie retourneren.

Hoe kan ik mijn goud verkopen?

Op het moment dat u uw goud wilt verkopen kunt u dat doen door contact op te nemen met PostalGold. PostalGold is marktleider op het gebied van sloop goud in te kopen in Groot Brittannië. U kunt alle soorten goud aan PostalGold verkopen, van gouden munten, armbanden tot sloop goud of 22-karaat gouden kettingen. Het maakt niet uit in welke toestand wij het goud ontvangen. Grijp de kans aan en maak het oud goud tot geld. Postalgold geeft u een 100% tevredenheids of goud terug garantie. Als u uw sieraden terug wilt om welke reden dan ook, neem dan binnen 10 dagen contact met ons op nadat de betaling is verstuurd. Voor de volledige informatie, verwijzen wij u door naar onze Algemene Voorwaarden.


Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in