Als u niet tevreden bent met onze uitbetaling, krijgt u uw goud terug.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zeer tevreden zal zijn met uw betaling. Echter, als u vindt dat onze prijs niet eerlijk was of u wilt uw goud terug krijgen om een andere reden, kunt u gewoon gebruik maken van onze 100% tevredenheids of Goud-terug-garantie.

Een van de belangrijkste onderdelen van ons aanbod is dat wij u een probleemloos proces beloven als u uw goud terug wilt krijgen - zonder enige kosten voor u.

 

 

Wij sturen u uw betaling binnen 24 uur na de analyse van uw goud. Afhankelijk van uw voorkeur ontvangt u dan de betaling per bankoverschrijving of cheque.

Na het voltooien van onze analyse, bewaren wij uw items in een high security kluis.

Als u niet tevreden bent met het bedrag van uw betaling, hoeft u ons alleen maar binnen 10 dagen te informeren , te rekenen vanaf de datum van onze betaling om uw geld terug te krijgen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of post.Zodra u contact met ons opneemt, wordt de eventuele verdere verwerking van uw items in de wacht gezet. Je hebt nu een extra 7 dagen om uw betaling terug te keren naar ons. Dit betekent dat uw betaling door ons ontvangen moet worden uiterlijk 17 dagen na de datum van onze betaling. Voor een vlot proces, gebruik dan dezelfde methode voor het terugsturen van uw betaling en het ontvangen van de betaling.

In bijzondere gevallen, zoals een staking van de post of bij slecht weer die de normale mail levertijden verlengt, zijn we meegaand met betrekking tot de periode voor het terugsturen van uw betaling.

Zodra uw terug betaling door ons is ontvangen zullen we uw goud gratis terugkeren en is het nog steeds verzekerd tot €500.

Onze garantie geldt ook voor zaken die geen goud bevatten.

Meer informatie is te vinden in de Algemene Voorwaarden op grond van artikel 8.

Door onze uitgebreide garantie, kunt u er zeker van zijn dat u uw goud terug krijgt als u niet tevreden bent met uw betaling.

Om het beter te begrijpen. Lees het volgende voorbeeld.

  • U ontvangt een betalings kennisgeving van ons gedateerd 02.11.2010.
  • Op 06.11.2010 wilt u dat we uw goud terug sturen.

  • Om uw goud terug te krijgen moet uw betaling worden teruggestuurd naar ons voor 30.11.2010 want dit is de 17e dag.

 

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in