Altijd oud goud tot geld maken

Vaak weet men niet welke schatten men in eigen thuis heeft. Oud goud is niet alleen een beschrijving van goud ook is het te vinden in elektroartikelen, tandartsgoud of gebroken goud. PostalGold kan vanuit deze dingen oud goud verkopen en recycelen.

Korte verklaring

Oud goud is goud dat er vaak dof uitziet omdat het veel gedragen is. Overigens is oud goud eigenlijk een heel slechte benaming voor dit type goud. Een veeltaal aan oude dingen kan men niet meer herstellen. Dit is anders bij oud goud. De waarde van het goudgehalte veranderd niet. Hoe dof uw gouden sieraden er ook uitzien, het karaat blijft ten alle tijden hetzelfde.

Dus oud goud bestaat niet?

Oud goud bestaat wel, maar dat is puur gedefinieerd aan de hand van de koopdatum. Het goud zelf verouderd dus niet echt. De reden waarom wij het oud goud noemen, is dat het door veel mensen zo word gevoeld. Dat goud is nu al zoveel jaren in uwbezit, eigenlijk is het tijd voor iets nieuws. Eenvoudiger kan het niet. U besteld gewoon een Postal Gold retour pakket via onze website, en u krijgt alle benodigheden om het aan ons op te sturen. Makkelijk, veilig en snel!

Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in