Nieuwe mogelijkheden- Goudinkoop online

Het is geen grap! PostalGold is een inkoper van goud en helpt oud goud in geld te veranderen. De inkoop van goudparels, diamanten en andere edelmetalen is nu ook via het internet mogelijk. Men kan zeker zijn dat ook op deze moderne manier van inkoop een zorgvuldige handhaving en een exacte waardeschatting plaatsvindt. PostalGold is alleen gespecialiseerd op inkoop van puur goud. Houdt in gedachte dat parels en andere dingen geen invloed hebben op de waardebepaling

Terugzien is aangenaam

Men hervindt dingen als men het helemaal niet verwacht. Tijdens sorteren van oude spullen of tijdens een verhuizing vindt men dingen van die men denkt dat zij onbruikbaar en waardelos zijn. Hier te denken aan sieraden die men niet meer in gedachte heeft gehad omdat zij al lang niet meer worden gedragen. Heeft men eens oud tandartsgoud, een ketting die in vergetelheid zijn geraakt of ringen die te klein zijn geworden ontdekt, vraagt men zich af wat ermee te doen. In de afvalbak of de waarde laten schatten? PostalGold is een onderenming die goud online aankoopt. Informeer dan over deze aanbieding en wacht niet te lang om u goud te verkopen!

Goud inkoop via internet

PostalGold is een grote Europese inkoper van goud. PostalGold koopt niet allen edelmetaal ook tandartsgoud en platina maar geen parels, diamanten en edelstenen. De afloop is steeds dezelfde en kan niet makkelijker. Middels het verzekerd Retour Pakket verstuurd men het oud goud aan PostalGold. De spullen worden geschat en de klant ontvangt snel een aanbieding. Bepalend voor de hoogte van de aanbieding is het aandeel fijngoud. Om die reden kunnen de bedragen die voor een goud staaf worden betaald heel verschillend zijn tot de waarde van goudmunten. Wacht niet te lang en zorg ervoor dat op u rekening een tevredenstellend bedrag is te zien.

Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in