Hoe het werkt: zet uw goud om in geld!

Postal Gold koopt gouden sieraden en smelt en bewerkt deze tot goudstaven. Als u ons uw sieraden stuurt, analyseren wij welk percentage (karaat) zuiver goud erin is verwerkt. Vervolgens gaan wij binnen 24 uur na taxatie over tot betaling. Overigens houden wij bij de taxatie geen rekening met de eventuele sierwaarde en de waarde van ingelegde edelstenen. (Meer informatie over de waardebepaling) Postal Gold biedt u een prettige manier om uw goud om te zetten in contant geld. Kom vandaag nog in actie en bestel direct een Postal Gold Retour Pakket.

Vraag uw gratis, verzekerde Postal Gold Retour Pakket aan door ons eenvoudige formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. In de volgende stap vult u uw betaalgegevens in en kunt u Postal Gold aan een vriend aanbevelen. Vul het formulier in en verstuur uw ongewenste gouden sieraden gratis op met het gebruik van onze vooraf betaalde en verzekerde envelop. Edelstenen graag verwijderen voorafgaand aan de verzending. Wij wegen uw sieraden zorgvuldig met een uiterst gevoelige weegschaal. Daarna beoordelen wij de fijnheid en de zuiverheid van het goud. Hiervoor passen wij een specifieke analyse toe.
U hoeft verder niets meer te doen. Wij maken het geld binnen 24 uur na de analyse van uw sieraden via een bankoverschrijving naar u over. Indien u van gedachten verandert, dient u dit te melden binnen 10 dagen nadat wij onze betaling aan u hebben overgemaakt. U heeft dan nog 7 dagen de tijd om de betaling terug te storten. Zodra wij het bedrag van u hebben ontvangen, sturen wij u uw gouden sieraden terug. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden. Wanneer een periode van 10 dagen is verstreken, worden uw sieraden omgesmolten en geraffineerd in een verkoopbare gouden staaf.

100% tevredenheid of "goud-terug-garantie"

Als u uw voorwerpen om welke reden dan ook terug wilt hebben, neemt u binnen 10 dagen na de datum waarop uw betaling is verzonden contact met ons op. In dit geval hebt u 7 dagen extra de tijd om de betaling aan ons te retourneren. Na ontvangst van uw geretourneerde betaling zullen wij uw sieraden terugsturen. Voor volledige informatie, zie onze algemene voorwaarden...   Meer


Titel* Voorletters* Achternaam*
Adres*
Postcode* Woonplaats*

* Deze velden zijn verplicht