Verkoopt u Goud: Welke gouden spullen kan ik insturen?

 

De lijst van dingen die u kunt insturen is eindeloos. PostalGold koopt alles van goud wat men kan voorstellen. Een aantal voorbelden zijn: gouden ringen, gouden armband, gouden hangers, gouden kettingen, gouden broches, gouden pinnen, gouden horloges, Gouden manchetknopen en gouden oorbellen

Wat is de beste manier om uw goud te verkopen?

Men is alleen bekend met de manier van goudverkoop via een juwelier. Die manier is een heel grootscheepse omdat men tijd moet hebben om de juwelier naartoe te gaan. Maar hoe verkoopt u goud anders? Tegenwoordig, zijn er veel meer en makkelijkere manieren om uw goud te verkopen- Door contact op nemen met Postal Gold komt u lastige onderhandelingen bij de juwelier voor en men kan makkelijk via de sofa de sieraden verkopen. Gebroken sieraden hebben geen waardevermindering ter gevolg. De producten worden geëvalueerd op basis van gewicht en zuiverheid.

Regels voor de verkoop van goud

Wil men zijn oud goud kwijt raken zorg dan ervoor dat het PostalGold Retour pakket wordt opgestuurd en deze terug gestuurd wordt met de oude sieraden. Binnen kort ontvangt men een aanbieding over het bedrag die men krijgt bij verkoop van goud. Gaat men niet akkoord met dit bedrag worden de gouden sieraden snel en veilig terug gestuurd. Handelen met goud is al jaren een aantrekkelijk zaakje en het is niet te verwachten dat dit komende dagen zal veranderen omdat de goudprijs op dit moment zo hoog is dan al lang niet meer. Goud kopen en verkopen is niet alleen voor speculanten aan de beurs een winstgevend zaak, ook particulieren kunnen veel geld verdienen. Maar ook als men geen goud-staaf thuis heeft liggen kan men met hulp van zijn oude sieraden het vermogen opwaarderen.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in