Het gouden geschiedenis van het edelmetaal!

Neemt al eeuwen lang en heel belangrijke rol in. Het aankoop van gouden sieraden is tegenwoordig enorm winstgevend. PostalGold koopt goud en veranderd dit in liggend geld. Postal Gold koopt eigenlijk allerlei soortengouden sieraden in. Ook sloop goud word zeker door ons ingekocht

Geschiedenis van goud

Goud is sindsdien een van de mooiste en gevraagdste metaal ter wereld. Zijn zuiverheid en glans alsook de steeds hoge waarde van goud en gouden ovjecten maken de handel met edelmetaal tot een van de meest omvochten in de geschiedenis. Goud was oorzaak van een aantal oorlogen. De verkoop van goud en zilver bracht zijn eigenaar rijkdom. Zeker kond niet iedereen zeggen in bezit van een zulke waardevol product te zijn. Reeds op het tweede millennium voor christus worden de eerste goudvondsten in Europa dateert. Voornamelijk wordt goud voor ritueel doeleinden gebruikt. Al vroeg was het een teken van macht en rijdom. Niet voor niets is een beroemd spreekwoord die succesrijke dagen beschrijft "in de gouden dagen"

Geschiedenis van goud

Er zijn verschillende manieren om dit vast te stellen. Wij kunnen u een paar huis, tuin en keuken tips geven, maar helaas geven deze geen 100% garantie. Bijvoorbeeld kunt u met een magneet kijken of uw producten aan de magneet plakken. Mochten ze dit doen, dan is het waarschijnlijk geen goud, of de hoeveelheid goud is heel erg laag. Als u uw gouden sieraden aan ons opstuurd, dan kunnen wij controleren of de spullen daadwerkelijk goud bevatten. Wij voeren onze testen in een laboratorium uit en deze geven een precies reultaat over de zuiverheid van het goud.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in