Het perfecte cadeau: Gouden Sieraden

Elke vrouw houdt ervan als haar aanbidder haar een blinkend nieuw gouden sieraad geeft. Het is een echt teken van aanbidding en liefde. Het zorgt ervoor dat ze zich erg speciaal voelt en het helpt haar om een rare verjaardag aan hem te vergeven of dat hij laat terug was van zijn werkNiet elk gouden item is gemaakt voor de eeuwigheid

Na het uitpakken van uw gouden stukken zien ze er echt mooi en glanzend uit, maar na verloop van tijd worden ze wat grijzer  en dus minder aantrekkelijk. Dan worden ze snel minder gedragen en minder speciaal. Na een tijdje heeft u een collectie aan gouden sieraden die u gewoon niet meer draagt. Wat als u een leuk bedrag voor deze ongewenste sieraden kunt krijgen?

Krijg geld voor uw ongewenste sieraden

Als goudkoper, zoekt PostalGold sloop goud, gouden armbanden of andere soorten gouden sieraden om te smelten en door te verkopen. Vul het formulier in of bel ons om een gratis Postal Gold retour pakket te bestellen. U kunt dan uw gouden sieraden volledig verzekerd en gratis verzenden. Postal Gold maakt het geld binnen 24 uur aan u over. Wij evalueren op basis van de zuiverheid en het gewicht van het goud. Mocht u van gedachten veranderen, laat u dat binnen 10 dagen na de verzending van de betaling aan ons weten. U heeft dan 7 dagen de tijd om uw betaling terug te sturen. Hebben wij de betaling ontvangen sturen wij direct de spullen terug. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

 

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in