Verkoop uw gouden armband aan Postal Gold

Een blijvend speciaal cadeau voor een speciaal iemand: een gouden armband. Ze zijn er in duizenden verschillenden vormen, creaties en designs. Maar elk design van een gouden armband heeft zijn eigen tijd. Is die tijd afgelopen dan kan men deze verkopen bij PostalGold.

Bent u uw gouden armbanden zat?

Er was een tijd toen uw gouden armband nog het mooiste design op de markt had, maar tegenwoordig wilt u niet meer zoiets ouderwets dragen. Graag wilt u een nieuwe armband kopen maar u heeft het geld niet. Dan is hier uw kans! Kom snel en makkelijk van uw oud goud af! Dit is een perfecte gelegenheid voor u om geld te krijgen voor uw oude gouden armband. 

Wij geven u geld voor het goud in uw armband

Bestel vandaag nog een gratis Postal Gold retour pakket. Wij verzekeren gratis uw pakket, en u kunt ten allen tijde de status van uw pakket online volgen! Op het moment dat we het gewicht en de puurheid van uw goud in uw armband hebben geëvalueerd, maken wij het geld binnen 24 uur over. Als u denkt dat uw armband meer waard is, dan sturen we het gouden voorwerp graag weer aan u terug. U hoeft ons enkel binnen 10 dagen te contacteren en bezwaar  in te dienen. Nadat wij het geld hebben terug ontvangen sturen wij uw sieraden terug. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in