Goud verkopen: Geld verdienen aan gebroken goud?

 

Ja het is mogelijk!! Oud goud kan nog heel veel geld opbrengen. Een hoog aandeel aan zuiver goud vinden zich vaak in oud goud of in tandartsgoud, die PostalGold graag inkoopt. Maar ook andere objecten zoals oorlogen, munten en andere collectant stukken kunnen een aanzienlijke aandeel aan fijngoud vertonen en zodoende heel waardevol zijn. Optische beschadigingen zijn niet waarde verminderend omdat voor PostalGold alleen het aandeel aan fijngoud bepalend is. Goud verkopern was nog nooit zo makkelijkGoud verkopen een lonende business

Men kan het huiselijke geld snel verbeteren door goud  te verkopen. Geld voor prulletjes. Niet voor te stellen? Het is waar, zeker oud goud en gebroken goud zijn extreem geschikt om hier een extra winst uit te trekken. Kijk dan nog even door de kasten en misschien ligt hier nog een gouden schat verborgen. Noem dan u nieuwe geldgever Postal goud. Wij zijn u betrouwbare handelspartner in goudzaken. Informeer u nader en lees de algemene voorwaarden.

Goud verkopen een onzelfzuchtige daad

Niet altijd denken particulieren die hun goud verkopen, alleen aan de winst, dus goudrecycling heeft nog vele voordelen voor mens en het milieu. Enerzijds is de industrie minder afhankelijk van de traditionele goudwinning. Winning door mijnarbeid heeft niet alleen ter gevolg dat het milieu met giftige chemicaliën verontreinigd wordt, komt het ook voor dat mensen gewond raken of overlijden door inkalvende mijnen. De mensen in de mijnen werken voor een laag loon hoewel het gewonnen goud voor hoge bedragen aan andere naties wordt verkocht. Oud en onbruikbaar goud verkopen verzadigd niet allen de geldbuidel, het is ook hulprijk om mensenleven te beschermen en het milieu met respect te behandelen.

Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in