De verkoop van goud via alternatieve verkoopkanalen een nieuwe mogelijkheid

 

Goud kopen en verkopen is een winstgevend zaak. Maakt niet uit of aan de aandeelmarkt of als particulier. Wie de gedachte heeft goud te verkopen kan zeker rekening ermee houden dat de goudprijs op dit moment een goede is. Er zijn verschillende manieren om het eigen goud lonend te vervreemden

Manieren om goud te verkopen!

Is men zijn oud goud zat omdat het uit de mode is geraakt en alleen zijn dienst doet als stofobject, dan heeft u de mogelijkheid het goud te verkopen om nog een beetje winst ermee te maken. Vroeger ging men dan vaak na de juwelier om de hoek gegaan. Tegenwoordig zijn er makkelijkere manieren om zijn goud kwijt te raken. PostalGold biedt de mogelijkheid goud vanuit thuis te verkopen. Groot aandacht krijgt dezer dagen de goudprijs die sinds jaren een hoogte punt heeft bereikt. Alles kan hier terecht, het zij goudmunten, goud staven of gebroken goud. Bepalend voor de waarde is her karaat aandeel. Om die reden verschillen de aangeboden prijzen per klant.

Wat is er te doen als men goud via PostalGold wil verkopen?

Men is alleen een klik verafgelegen om een extra inkomen voor zijn oud goud te ontvangen. Bestel dan het Retour Pakket en verstuur de gouden sieraden aan PostalGold. Binnen kort wordt dan een bedrag over gemaakt die men kan accepteren of in beroep kan gaan. Gaat men niet akkoord worden de sieraden terug gestuurd. Met PostalGold kunt u goud doodeenvoudig verkopen. Gewoon tandartsgoud of schroot goud versturen en geld ontvangen. Voor dit geld kan men misschien nieuwe schonen, jeans of zelfs een computer kopen.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in