Goud online verkopen, is dit veilig?

Veel mensen zijn er nog steeds een beetje huiverig voor; Aankopen doen via internet. Maar nog erger, objecten van waarde verkopen via internet. Bij handel met PostalGold kunt u zeker zijn dat de transactie veilig doorgaat? De gouden spullen die u via internet verkoopt worden met een verzekerd envelop verstuurd en om die reden heeft de klant geen enkel risico

Een pakket bestellen

Mocht u interesse hebben in de verkoop van uw oud goud en wilt u hiervoor geld ontvangen, dan kunt u het best via de PostalGold website een Postal Gold retour pakket bestellen. In dit pakket worden de sieraden verzekerd verstuurd. Lees dan ook reacties van bestaande klanten dat PostalGold een betrouwbare manier van online goud inkoop hanteert. In het laboratorium worden de sieraden gecontroleerd op gewicht en zuiverheid. Binnen 24 uur nadat het pakket wordt opgepakt in ons laboratorium krijgt u een email bericht met daarin de bevestiging van de schatting en de informatie dat wij uw betaling hebben overgemaakt.

PostalGold is een betrouwbaar zakenpartner

Goud is nog steeds een geliefde grondstof. Heel vaak is goud gebruikt in de sieradenproductie en elektronindustrie. Natuurlijke resources worden steeds minder en om die reden moet men alternatieve manieren bedenken om goud te winnen. Nood maakt ingenieus, is een oud spreekwoord!! Zo is de idee naar voren gekomen om goud te recyclen en al gewonnen goud op nieuw te bewerken. Profiteer dan van deze trend en als u eigenaar bent van sloopgoud informeer dan over goud-online en kom bij PostalGold terecht.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in