Ontvang geld voor goud?

Bij Postal Gold kan men tandartsgoud, goudmunten of oud goud in aankoop geven. Er bestaan verschillende manieren om geld voor uw oud goud te krijgen. Via juweliers of via opkopers op internet. Om zeker te zijn dat men bij de juiste handelaar terecht gekomen is, is het belanggrijk te weten dat juweliers vaak een hoge huur betalen en dit invloed heeft op het bedrag die wordt uitbetaald voor uw gouden sieraden of sloop goud

Waneer krijg ik geld voor mijn goud?

Het is niet alles goud wat blinkt! Dit spreekwoord is zeker waar. Dus niet alleen in de metaforische zin zijn goudblinkende objecten en sieraden meestal een imitatie, ook in het echte leven heeft men met vele vervalsingen te maken. Met betrekking tot oud goud kan men makkelijk vaststellen of het echt goud is. Als het gouden object een magnetisch eaantrekkingskracht heeft is dit geen echt goudobject. PostalGold betaalt alleen geld voor goud als de objecten echt gouden zijn. Het is aanbevolen van tevoren zelf de test te maken of men in bezit is van echt goud.

Waarom kan ik eigenlijk geld krijgen voor goud?

Stuurt men zijn oud goud spullen aan PostalGold, krijgt men geld voor goud. Bereikt het verzekerde pakket PostalGold wordt het gehalte van fijngoud getaxeerd en een bedrag overgemaakt aan de klant. De goudprijs is op dit moment hoger dan ooit en men heeft verwachtingen wat het goud oplevert. Is men niet eens met de offerte van Postalgoud dan worden de spullen vanzelfsprekend weer terug naar de klant gestuurd. Belangrijk is te weten dat PostalGold geen diamanten en parels inkoopt. U heeft een betrouwbare partner gevonden waar u terecht kunt met het oud goud. Door de internetpresentie van Postalgold kan men zijn goud in iedere stad in Nederland verkopen. Zie dan goud verkopen Rotterdam en goud verkopen Utrecht.

Bestel uw retourpakket, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in