Postal Gold hecht veel belang aan de veiligheid

Met Postal Gold, is uw goud in veilige handen. Tijdens de levering, analyse en opslag, hechten wij een groot belang aan de veiligheid van uw artikelen.

Levering

Op de retourenvelop staat niet dat er goud in zit. Er staan ook geen Postal Gold logo's op en het adres van de ontvanger is geanonimiseerd. Wij hebben al goud ontvangen van meer dan 150,000 klanten die allemaal al gebruik hebben gemaakt van onze retourenvelop. Tot nu toe, minder dan 20 enveloppe zijn verdwenen onderweg naar ons, dit is minder dan 0,015%. Om zelfs deze minimale risico's te elimineren, is de enveloppe verzekerd tot €500. Hetzelfde geldt in het geval dat u uw goud terug wilt van ons onder onze 100% tevredenheids of Goud-terug-garantie. Hierbij is de levering ook verzekerd tot €500. Dit is zelfs het geval als er uit onze analyse blijkt dat uw artikelen geen goud bevatten.

 

Analyse

Zodra wij uw goud ontvangen hebben is het in een sterk beveiligde omgeving.Ons laboratorium wordt voortdurend bewaakt door camera's, en er is beveiligingspersoneel die alle medewerkers grondig controleren bij het betreden en verlaten van het laboratorium – net als bij de luchthaven word dit gedaan met metaaldetectoren door het controleren van de zakken en tassen evenals het fouilleren van mensen.

 

Opslag

Wanneer de analyse van uw artikelen zijn voltooid zullen deze opgeslagen worden in een high security kluis. Dit geldt ook voor items die niet van goud zijn, want het is voor ons heel belangrijk dat uw eigendommen beschermd zijn. Alleen geselecteerde medewerkers hebben toegang tot de kluis en net als alle andere gebieden van de faciliteit wordt de kluis constant bewaakt door beveiligingscamera's.

Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in