Postal Gold biedt u een spoedige en veilige uitbetaling

Het bedrag van uw uitbetaling is gebaseerd op hoeveel gram fijn goud uw gouden voorwerpen bevatten (zie stap 3: Analyse) evenals de huidige marktprijs voor goud.

Aktien Chart


Omdat een zeer grote hoeveelheid van goud elke dag wordt verhandeld op de financiële wereldmarkten, kan de marktprijs van goud voortdurend  fluctuaties ondergaan. Binnen één dag kan de goud prijs dalen of meerdere % stijgen. Het is belangrijk voor ons dat de betaling aan u is gebaseerd op de meest recente waardens. Om deze reden wordt ons betalingssysteem meerdere malen per dag bijgewerkt met de meest recente goudprijs


Het is voor ons van groot belang dat we een veilig en betrouwbaar betalingsproces hebben. Zo kunnen we alleen uw betaling overmaken naar de bankrekening die u heeft aangegeven, in beide gevallen binnen 24 uur na de analyse. Om ervoor te zorgen dat u op een betrouwbare manier op de hoogte wordt gebracht van de betaling , zullen wij u per post een schriftelijke uitnodiging tot betaling sturen.

Sommige klanten vragen ons waarom we niet een vast gestelde prijs geven op onze website. Dit is om twee belangrijke redenen: Om de waarde van uw items te bepalen moeten onze experts eerst analyseren hoe veel fijn goud uw items bevat. Een van onze belangrijkste beloftes aan u is dat we een hoge precise analyse uit voeren en we het niet goed zouden vinden om u de waarde te geven zonder deze juiste analyse uit te voeren. Verder is de marktprijs voor goud onderhevig aan dergelijke fluctuaties, dat niemand kan voorspellen wat de prijs zal zijn op het moment van onze betaling aan u.

Wij zijn ervan overtuigd dat u zeer tevreden zal zijn met uw betaling. Vindt u echter toch dat onze prijs niet eerlijk was of wilt u uw goud terug om een of andere reden, dan kunt u gewoon gebruik maken van onze 100% tevredenheids of Goud-terug-garantie.


Klik hier voor meer informatie hierover.


Bestel uw retour enveloppe, gratis zonder enige verplichtingen

Vul het formulier in